Svadba na kojoj će svi želeti da budu!

Oduvek ste voleli senzacije? Uživate u trenicima kada su svetla reflektora okrenuta ka vama i kada svako pomno prati svaki vaš korak? Glamur, šik i luksuz, su tri reči koje naprosto obožavate? Ukoliko je vaš odgovor na sva tri postavljenja pitanja bio DA, onda samo možemo da zaključimo da svakako želite da i vaša svadba bude ekskluzivni događaj o kom će se mesecima pričati, i na kojoj će svi želeti da budu!

Kako to da sprovedete u delo? Kako da odranizujete svadbu veka, koja će zaseniti sve druge? Uz malu pomoć velikih majstora svog zanata, eto kako. Danas, na sreću niste prepušteni sami sebi, već možete da računate na čitave timove profesionalnih organizatora svadbi koji će slediti sve vaše želje i san o vašoj savršenoj svadbi pretvoriti u stvarnost.

Pre svega postavite ispred sebe visoke ciljeve. Ne zadovoljavajte se sitnicama i svakako odaberite tim sa najviše pohvala i preporuka. Zatim napravite listu stvari odnosno dešavanja koja smatrate da su obavezna na vašoj svadbi. Budite zahtevni, razmaženi ako želite, na kraju krajeva to je vaša svadba i prvenstveno vi treba da budete zadovoljni, zar ne?

Kada ste sastavili spisak zvanica, odaberite potom mesto samog događaja. U moru ekstravagantnih i ekskluzivnih restorana za venčanja, sigurni smo da ćete pronaći baš onaj koji će vam svojom kompletnom ponudom odgovarati. Insistirajte naravno na tome da usluga u restoranu ili sali za venčanja bude besprekorna. Imajte na umu da to gosti zaista primećuju i cene ažurnost i ljubaznost.

Osim toga, gosti će sigurno obratiti pažnju na vaš trud po pitanju dekoracije samog restorana odnosno sale za venčanje. Naravno to ne znači da ovaj zadatak treba da obavite sami, ali u svakom slučaju ste vi odgovorna osoba za izbor cvetnih aranžmana za stolove za goste, mladenački sto, limuzinu u kojoj ćete doći do restorana za svadbu i sl.

Ključna stvar na dobroj svadbi je dobra muzika, perfektno ozvučenje, kao i dobro osvetljenje. Ne pristajte na kompromise, već odaberite pevača ili bend koji će po vašem mišljenju u najvećoj meri podići atmosferu i svima obezbediti dobar provod. Ukoliko znate muzičke afinitete svojih gostiju, to vam neće biti teško. S druge strane, važno je da vi uživate u celokupnom događaju. Ni malo privlačna slika mlade koja sedi po strani i nema želju da ustane i zaigra, sigurno da ne želite da bude vezana za vaše venčanje.

Želite li ledenu skulpturu u obliku Kupidona u centru samog zbivanja? Zašto da ne! Čokoladnu fontanu na nekoliko spratova, ili voćnu dekoraciju od nekog egzotičnog voća, koje možda vaši gosti nemaju često priliku da probaju? Pustite mašti na volju. Što više zanimljivosti na samoj svadbi, to bolje! Naravno, ne treba da preterate, već da se vodite mišlju da želite svim prisutnim gostima da obezbedite dobar provod i zahvalite se na ovaj način što su vas počastili svojim dolaskom.

Ono što je u poslednje vreme posebno postalo popularno jesu tematske svadbe. Ovaj vid svadbi ne potiče sa naših podneblja, ali je itekako dobro prihvaćen i sve više mladih parova želi da njihova svadba „iskoči“ iz klasičnog šablona i bude zapamćena. Razmislite o tome šta volite, šta vas inspiriše ili šta je trenutno aktuelno. Uz malo kreativnosti zaista možete napraviti dobru zabavu za sve!

Na samom kraju ne zaboravite na senzaciju u obliku vaše svadbene torte, koja je neizostavni deo svakog venčanja. Vodite računa o tome da se obratite licenciranoj ketering agenciji.
I naravno uživajte, dok planirate i organizujete vaše venčanje, jer to je na kraju krajeva najvažnije od svega.

Call Now Button