O Nama

Dobro došli u ...

Restoran za venčanja Perla Event Hall na Novom Beogradu

Perla Event Hall se nalazi na adresi Tošin Bunar 161-Novi Beograd na samo nekoliko minuta od Bežanijske kose. Otvoren u julu 2018. godine od strane iskusnih organizatora proslava.

Perla Event Hall raspolaže sa dve veoma elegantne sale. Velika sala kapaciteta do 250 mesta predviđena je za glamurozna venčanja, korporativne proslave i 18. rođendane. Mala sala kapaciteta do 80 mesta idealna za manje proslave kao što su: dečiji rođendani, krštenja i ostale svečanosti.

Mi se brinemo da Vam vaše venčanje ostane u najlepšem sećanju.

Veliki broj pojedinaca i kompanija nam je ukazalo poverenje, a recenzije i bogata lista referenci su garant da možete biti spokojni ukoliko nam ukažete poverenje.

Perla Event Hall

Velika Sala

U skladu sa imenom restorana Perla, enterijer velike sale je ukrašen mermernim podovima, stubovima od belog ukrasnog kamena koji se odlično uklapa sa pastelnim bojama zidova i kompletnom dekoracijom.

Perla Event Hall

Mala Sala

Idealna za manje proslave kao što su: dečiji rođendani, krštenja, kokteli, banketi i druge svečanosti. Enterijer je pastelnih tonova u kombinaciji sa drvetom, ukrašen ambijentalnom LED rasvetom i umetničkim slikama. Sala je povezana sa baštom i predstavlja pravu oazu u letnjem periodu.

Perla Event Hall

Venčanje
Na Otvorenom

Prateći trendove u event industriji Perla je, za Vas pripremila krovnu terasu ukrašenu podnim oblogama od veštačke trave, sa puno zelenila i raznovrsnog cveća. Ceremonija venčanja, sečenje torte i otvaranje šampanjca ili puštanje vatrometa su samo neke od ideja koje će Vašu svečanost učiniti nezaboravnom.

Call Now Button